Elektronik Müzik Festivali

22.12.2015

Değerli Dostlar,

Elektronik Müzik Festivalimiz eşsiz deneyimler, yaşanımlar, paylaşımlar ve izler bırakarak sona erdi. Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü bünyesinde, 17 - 18 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz festivalimiz, bu metni okuyan çoğunluk sayesinde, elektronik müzik gündemimizde son derece önemli, olumlu ve yapıcı bir yer edindi, birçoğumuz için güçlü bir motivasyon oldu. Katılan herkese içtenlikle teşekkür ederim. İki güne sığdırdığımız dört uzun konserle yoğun bir programı birlikte deneyimledik ve bu kültürün ne denli gerekli ve istendik olduğunu bir kez daha gözlemledik. 30 küsur genç sanatçının tasarımcı/kompozitör/icracı olarak yer aldığı; 20 küsur yapıtın dünya prömiyerini gördüğü bu etkinlik, her ne kadar kişisel inisiyatifimle tetiklenmiş olsa da, tamamen bu ortak iradenin içten katılımıyla başarıya ulaştı. Bir kez daha, tüm paydaşlara--eser gönderen, gelen, çalan, izleyen, dinleyen; işin ucundan tutan, taşın altına elini koyan, duyan, duyuran, herkese gönülden teşekkür ederim.

Ne güzel oldu!

alper maral
YTÜ-EMF 2015, çekip-çeviren

Ektekonserler öncesinde dağıttığımız program kitapçığının bir kopyası var; hem süreci paylaşan kimi dostlarımızın isteği; hem yapıtlarının seslendirilmelerine katılamayan birkaç değerli kardeşimiz, hem de hiçbir biçimde denk gelemediğimiz diğer olası ilgililer için böylesi bir paylaşımın yerinde olduğunu düşündüm. Arşive kaldırılabilir, dosyaya konulabilir, ilgilenebilecek diğer paydaşlara iletilebilir ya da (yanlış adrese gelmişse) bakmadan silinebilir.

alper maral_elektronik muzik festivali_YTU_2015_program kitapcigi için TIKLAYINIZ.!!