Müzikoloji Seminerleri ve Konserleri 'atmation baroque'

22.12.2015

Değerli Dostlar,

Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü Duysal Tasarım Anabilim Dalı Müzikoloji Seminerleri ve Konserleri bünyesinde gerçekleştirdiğimiz bir konser ve ardından gelen atölye çalışması katılanlarda önemli bir iz bırakacağa benzer: Çalışmalarını yurtdışında sürdüren değerli viyolonsel sanatçımız Alın Eraslan ve Fakültemiz öğretim üyelerinden Alper Maral'ın "atmation baroque" gibi muzip bir konsept çerçevesinde porgramladığı konserde barok emporvizasyon pratiklerinden örnekler verildi; ardından başka müzikal gramerlerdeki doğaçlama stratejilerine köprüler atılıdı.
Konserin ardından yaylı çalgılar çalan öğrencilerimizle bir atölye çalışması gerçekleştiren Anıl Eraslan'ın yapıcı katkıları ve özellikle yalınlığa, derinlikli dinlemeye vurgusu dikkat çekiciydi.

atmation baroquec poster için TIKLAYINIZ.!!