Müzikoloji Seminerleri ve Konserleri “Il Flauto Dolce ed Acerbo”

22.12.2015

Değerli Dostlar,

Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü Duysal Tasarım Anabilim Dalı Müzikoloji Seminerleri ve Konserleri bünyesinde gerçekleştirdiğimiz bir konser ve seminer daha katılanlarda önemli bir iz bırakacağa benzer: Fakültemiz öğretim üyelerinden Alper Maral'ın “Il Flauto Dolce ed Acerbo” başlığıyla, usta blokflütçü Michael Vetter anısına düzenlediği açıklamalı konser ve seminerde blokflütün çeşitli aspektleri Ortaçağ’dan 21. Yy’a uzanan bir repertuvar üzerinden örneklendi. Bu konserde Müzik Toplulukları Anasanat Dalı öğrencilerimizden Aleyna Anul, Hasan Yoksulabakan ve Tarık Karakoç’un da hocalarıyla birlikte sahne almaları müzik paylaşımının ne denli samimî ve kendiliğinden olabileceğine son derece sempatik bir örnek oluşturdu.

il flauto dolce ed acerbo poster için TIKLAYINIZ..!!